BESTELLEN

Alhoewel in onze boekwinkel het titelaanbod gespecialisserd is kunnen we alle in Nederland direct-leverbare boeken* bestellen.
(Dus óók school-, studie-, en wetenschappelijke boeken en event. buitenlandse titels.)

Bestellingen kunnen zowel telefonisch, per mail of via het bestelformulier op deze site worden doorgegeven. De bestelling kan in de winkel opgehaald worden of men kan kiezen voor thuisbezorging.

U bent bij ons niet duurder uit dan bij welke andere (web)winkel dan ook want in Nederland hebben alle nieuwe boeken een wettelijk vastgestelde verkoopsprijs.

Direct leverbare titels vanaf €20,- worden binnen 2 werkdagen gratis thuisbezorgd. Daaronder wordt een bijdrage van €1,95 in rekening gebracht. De rekening ontvangt u per mail.

Naar bestelformulier »

* Toelichting:
Een direct leverbaar boek is een boek dat "gewoon" leverbaar is en vanuit het centrale magazijn opgestuurd kan worden zonder dat het eerst naar onze winkel komt. Een niet direct leverbaar boek is een boek dat niet (meer) via het centrale magazijn verzonden kan worden omdat het uitverkocht of in prijs opgeheven is of waarvan de uitgever besloten heeft het niet via het centrale magazijn te laten distribueren. Als wij het boek nog wel in de winkel op voorraad hebben kunnen wij het vanuit onze winkel naar u opsturen maar dan berekenen we de door ons te maken extra verzendkosten (€3,95 voor een brievenbus pakket en €6,95 voor een pakket dat niet door de brievenbus kan). We hebben immers al verzendkosten gemaakt om het boek in onze winkel te krijgen.